Business Management ICT

(0 review)
2R5A0106

BUSINESS ICT MANAGEMENT

DÉ VERBINDING TUSSEN BUSINESS PROCESSEN EN ICT

De maanden oktober en maart zijn startmomenten voor onze praktijkgerichte HBO-Bachelor Opleiding BUSINESS ICT MANAGEMENT (BIM). Organisaties worden in hun bedrijfsvoering en het realiseren van hun doelstellingen steeds’ afhankelijker van het goed functioneren van hun informatiesystemen.

Bij BIM staat de koppeling tussen network engineering, software engineering en het managen van bedrijfsprocessen (‘business’) en ICT (informatie- en communicatie technologie) centraal. In dat verband spreken we vaak over business & ICT alignment: het adequaat afstemmen van ICT op de business zodat ICT, in de zin van toepassing van technische hulpmiddelen, het realiseren van bedrijfsdoelstellingen optimaal faciliteert. De opleiding Business Management & ICT stelt u in staat om bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen en ICT naadloos aan elkaar te verbinden. Deze opleiding biedt ICT’ers die een stap hogerop willen uitstekende carrièrekansen. Het intensieve programma biedt namelijk diepgaand inzicht in technische implementaties op netwerk infrastructuur gebied en business vraagstukken op het gebied van management, procesbesturing en financiën in relatie tot ICT.

Na het afronden van deze bachelor-opleiding bent u uitstekend toegerust om dit type vraagstukken succesvol op te lossen. Een ander resultaat van deze opleiding is dat u als ICT beheerder, adviseur en/of projectmanager in staat bent (grootschalige) veranderingen binnen de organisatie (zoals de invoering van een nieuw geautomatiseerd systeem) adequaat te managen. U kunt leiding geven aan deze innovatieprocessen en weet de business doelstellingen optimaal te vertalen naar de inzet van de juiste ICT-instrumenten.

Kortom, BIM is een Bachelor-opleiding die direct in staat stelt aan de slag te gaan met de kern van techniek, management, bedrijfskunde en ICT. BIM is ontwikkeld voor professionals’ en managers in een management- of technische omgeving. Er is veel vraag naar bedrijfskundigen die management- en adviesvaardigheden, kennis van bedrijfsprocessen en ICT kunnen beoordelen en kunnen implementeren. Onze conceptuele invulling bij de opleiding Bachelor Business ICT Management is uniek voor Suriname.

Read More:  

Course Features

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 54 hours
  • Skill level Beginner
  • Language English
  • Students 28
  • Assessments Yes

Reviews

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%